Sardinie Rondreis

Rondreis SardinieSardinië staat bekend om haar prachtige weer, de prachtige zandstranden, uitnodigende baaien en haar heldere en veelkleurige zeewater. Zwemmen en duiken is een waar genot. Maar Sardinië biedt veel meer, met ruige landschappen met canyons en grotten in het achterland. Daarnaast biedt het eiland brede woestijnen met hoge zandduinen vooral aan de zuidwestkust, de fascinerende prehistorische Nuraghic cultuur met indrukwekkende stenen monumenten en torens en de ruïnes van de Punische, Romeinse en Fenicische steden als Tharros en Nora.

Bekijk nu de beste Sardinie vakantie aanbiedingen

In een paar woorden: Sardinië is een ‘open air’ museum dat adembenemende schoonheid van de natuur, een ongelooflijk rijke architecturale erfgoed en wonderlijke archeologische sites onthult. Hier krijg je een glimp van Sardinië archeologie, tradities en cultuur. In Sardinië rondreizen is een avontuur! Elke honderd meter biedt het eiland meer en meer verassingen, die u mag ontdekken.

Het weer in Sardinië is het meest aangenaam tijdens de zomermaanden. Dit is de meest ideale tijd als u in Sardinië gaat rondreizen. In de zomer zijn de eilanden van Sardinië al Sardinie rondreisbehoorlijk druk. De beste tijd om het gebied te bezoeken is de zomer, van mei tot begin oktober. Occasionele onvoorspelbaar weer met een sterke westenwind kan voorkomen. Houd in gedachten dat deze onrustige westelijke winden kan oplopen tot windkracht 7. Bij rustig weer kunt u verwachten om heel stevige zeebries hebben ten middag. Deze zeebries zijn aanwezig op de west en wat minder op de oostkust. In de winter neemt de wint toe, wat een hoge deining en grote golven veroorzaakt, die zeilen ongemakkelijk maakt.
In Sardinië rondreizen geeft je een hoop voldoening. Het neemt je mee naar de meest charmante wijken van het eiland en laat je genieten van de smaken en culinaire kunsten van Sardinië tijdens de behandeling met goede ouderwetse gastvrijheid.