Fietsen op Sardinie

Fietsen op het één na grootste eiland van de Mediterraanse eilanden

Welk fietsfanaat droomt daar nu niet van? Sardinie is bekend om zijn mooie kustlijnen, zijn artefacten, en zijn vriendelijke inwoners. Maar daarnaast heb je ook de spectaculaire stranden, en het heerlijke eten. Het eiland heeft 300 dagen zon, dat betekend dat het fietsseizoen van maart tot november geopend is. Fietsen op Sardinië biedt je dan ook de mogelijkheid om alle schatten van Sardinië te ontdekken.

Bekijk nu de beste Sardinie vakantie aanbiedingen

Waar kan je heen als je wilt fietsen op Sardinie

Fietsen op Sardinie

Het zuiden en het westen van Sardinie hebben fascinerende ruïnes, en een wilde nog niet ontdekte kustlijn. Het noorden van Sardinie mag zeker ook niet vergeten worden want hier kun je genieten van pittoreske kerken en het mooie boerenland.

Je hebt zoveel verschillende soorten fietsroutes die je kan nemen.  Je kan ook bepaalde routes van te voren al boeken, zodat je zeker bent dat je door jou uitgekozen route kan gaan nemen.
Je kunt de route aanpassen aan jouw wensen. Zo kun je kiezen voor een korte of langere fietsroute. Maar vind je het heerlijk om er een fietsvakantie van te maken dan zijn er ook routes die verspreid zijn over meerdere dagen. Zo kun je op een actieve manier het prachtige eiland van Sardinië ontdekken. Lees je zelf van te voren goed in en ga na welk type fietser jij mag zijn zodat je een goede keus gaat maken.