Sardegna in Miniatura

Sardegna in MiniaturaAltijd al eens SardiniĆ« in het klein willen zien? Sardegna in Miniatura (SardiniĆ« in miniatuur) is een themapark vergelijkbaar met het Madurodam in Nederland. Het themapark is zo’n 50.000 vierkante meter groot en er is zeer veel te zien en doen!

Wat is het Sardegna in Miniatura

Sardijnse monumenten zijn hier in het klein te zien en je kan er tevens een bezoekje brengen aan de schitterende botanische tuin. In dit themapark kan je tijdens ƩƩn wandeling de mooiste plekjes van Sardiniƫ ontdekken. De geschiedenis van Sardiniƫ wordt tevens behandeld zodat je alles te weten komt over het mooie Sardiniƫ.

Bekijk nu de beste Sardinie vakantie aanbiedingen

Heb je geen zin om het park door te wandelen? Geen probleem! Je kan ook per trein vervoerd worden door het park zodat je alles te zien krijgt! Ook een aanrader is een kleine boottocht. Met een kleine electroboot maak je een boottocht door het park.

Maar wacht, er is nog veel meer te doen in dit leuke themapark! Een bezoekje aan de uitkijktoren in Sardegna de Miniatura is een aanrader. De uitkijktoren biedt een schitterend uitzicht over het themapark en de prachtige omgeving van het heuvelachtige Barumini.

Ook geschikt voor kinderen

De kinderen zullen zich prima vermaken in Sardegna de Miniatura. Naast de vele bezigheden in het park is er ook nog een speeltuin aanwezig Sardinie in miniatuurvoor de kinderen. Een bezoekje aan het astronomisch museum of planetarium is leuk voor zowel jong als oud! Het kost je twee euro extra, maar je komt tijdens je bezoek aan het museum en planetarium alles te weten over het heelal en de ruimtevaart. Kleine astronautjes zullen een bezoekje aan dit museum en planetarium helemaal geweldig vinden!
Sardegna in Miniatura is van begin april tot eind september dagelijks geopend. Dit themapark is een heerlijk dagje uit voor jong en oud.