Duiken Sardinie

Duiken rond Sardiniƫ

Duiken SardinieSardiniƫ, een prachtig Italiaans eiland in de Middellandse Zee. De perfecte plaats om te duiken. Er zijn vele duikscholen te vinden die je alles kunnen leren over het duiken bij Sardiniƫ.

De top drie van de duikscholen is:
1. Alpha Diving Center bij Golfo Aranci
2. Fralomar bij Pula
3. Costa Paradiso bij Popi
Als je gaat duiken in Sardiniƫ kun je het beste bij ƩƩn van deze duikscholen terecht. Dan ben je verzekerd van de mooiste duiktochten.

Bekijk nu de beste Sardinie vakantie aanbiedingen

Bijzonder

Er zijn verschillende grotten te bekijken onder water tijdens het duiken bij Sardiniƫ, waar ook weer prachtige bezienswaardigheden te vinden zijn. Zo is er een skelet van een hert te vinden, dat stamt uit de laatste ijstijd. Zoiets vind je alleen bij Sardiniƫ! Ook is er een Duits wrak te bekijken dat er ligt sinds 1943. Rood koraal is rijkelijk aanwezig, zowel onderwater als in de winkeltjes.

Nachtduiken

Sardinie duikenOok nachtduiken behoort tot de mogelijkheden. Doe dit altijd onder begeleiding! In het donker heb je sneller last van oriƫntatie problemen, zowel onder- als boven water. In de nacht zijn er andere dieren te zien onder water dan overdag. Dit omdat de meeste dieren in de nacht actief zijn. Gebruik altijd een duiklamp. Let er op dat je niet in de ogen van je mede duikers schijnt.
Als je de kans krijgt moet je zeker eens gaan duiken bij Sardiniƫ, het is een prachtige ervaring!