San Teodoro

Het bruisende San Teodoro

San TeodoroSan Teodoro is een stadje gelegen in het noordoosten van SardiniĆ«. Het ligt ongeveer 25 km ten zuiden van de stad Olbia, hierdoor ligt het gunstig ten opzichte van het vliegveld en is dus makkelijk bereikbaar. De laatste jaren is San Teodoro uitgegroeid tot een aantrekkelijke stad enĀ  een belangrijke trekpleister en vakantiebestemming op SardiniĆ«. Dit zie je ook terug aan de grote hoeveelheid en keus aan accommodaties rondom de stad, zoals campings, vakantiehuizen en hotels.

Bekijk nu de beste Sardinie vakantie aanbiedingen

Maar wat maakt nu juist San Teodoro zo aantrekkelijk? Om te beginnen heeft de stad een mooi natuurlandschap en beschikt het over prachtige stranden omgeven door ruwe rotspartijen. Tevens zijn er aan de kust hagelwitte zandstranden, waaronder het bekende La Cinta, voor de echte zon- en strandaanbidders een echte aanrader! In totaal beschikt San Teodoro over 18 stranden en nog veel meer baaien.

Is de stranddag voorbij en wil je lekker een drankje doen in de stad, dan ben je zo in het centrum van San Teodoro, dit ligt namelijk op loopafstand van het strand. Ben je op zoek naar een wildere avond, dan kan je er ook goed terecht. Naast de vele restaurantjes zijn er namelijk ook verschillende bars en nachtclubs.
San Teodoro SardinieOok voor mensen die niet zitten te wachten op een wild nachtleven is er ‘s avonds in San Teodoro genoeg te doen. In het hoogseizoen is er een avondmarkt, elke avond vanaf 20.00 uur zijn er tal van kraampjes met lokale producten en sieraden. Tevens zijn de straten tijdens deze avonden autovrij, waardoor je dus heerlijk op je gemak langs de kraampjes kan struinen.