Fly Drive Sardinie

Sardiniƫ; op ontdekkingsreis

Fly drive sardinieEen fly drive Sardiniƫ is een ware ontdekkingsreis. Dit geweldig mooie eiland is iets kleiner dan Nederland en heeft zoveel te bieden! Het is een waar walhalla voor natuurliefhebbers en watersporters. Maar bijvoorbeeld ook voor cultuursnuivers, (vergeet als cultuurliefhebber vooral niet om een bezoek te brengen aan de provincie en het stadje Nuoro!), en strandhangers. Diversiteit is wat Sardiniƫ onderscheid. Maak prachtige wandelingen door het bergachtige binnenland. Ontdek de slaperige dorpjes met hun geheel eigen charme. Bezoek eens een van de uitgestrekte natuurreservaten. Of ga duiken, surfen, snorkelen, zonnen op een van de prachtige witte zandstranden. Werkelijk iedereen beleeft een wereldvakantie als je een fly en drive Sardiniƫ boekt.

Bekijk nu de beste Sardinie vakantie aanbiedingen

Wonderlijk natuurschoon

Uiteraard mag een verwijzing naar de Grotta die Nettuno niet ontbreken. Een bezoek aan dit bijzondere fenomeen maakt je fly & drive naar Sardiniƫ compleet. Deze druipsteengrotten ten westen van de stad Alghero liggen op een meter boven zeeniveau aan de voet van een 110 meter hoog klif. De grotten zijn alleen bij rustige zee te bezichtigen. Je bereikt ze per boot of via een pad met 654 treden langs de steile rots Escala del Cabirol.

Tiscali bergTiscali, cultuursnuiven op z’n best
Een bezoek aan de berg Tiscali en een klim naar het wereldbefaamde Nuraghedorp in de berg (provincie Nuoro) is zwaar (reken op een pittige klim van ongeveer drie uur), maar mag eigenlijk ook niet ontbreken tijdens je fly drive naar Sardiniƫ. Wat een prachtige wandeling en wat een prachtige omgeving. Natuur en cultuur zijn hier perfect verenigd.

Lekker chillen

Na al dat wandelen en klimmen wil je natuurlijk ook nog even lekker genieten van het echte vakantiegevoel tijdens je fly en drive naar Sardiniƫ. Lekker nog even een paar dagen opladen op een van de prachtige zandstranden van Sardiniƫ is dan ook een aanrader.